Hirdetés

Dark Souls III: The Ringed City - félelmetes ellenségeket sorakoztat fel az új előzetes

|

A Dark Souls harmadik részének második DLC-je sem fog kesztyűs kézzel bánni a játékosokkal, már az előzetes is megmutatja, milyen lények fognak sok fejfájást okozni a bátraknak

Hirdetés

Az Ashes of Ariandel DLC havas vidékét magunk mögött hagyva a második és egyben utolsó letölthető kiegészítő a beszédes nevű Dreg Heap területet kínálja a játékosoknak, ahol eddig nem látott, ocsmány szörnyekkel és hatalmas bossokkal mérhetik majd össze erejük.

A lent látható igen hangulatos előzetes tűzokádó démonokat, hatalmas sárkányokat és mindenféle még nehezebben leírható fenevadat ígér. A The Ringed City DLC ezen kívül új fegyverekkel és új PVP területekkel bővíti az alapjátékot.

A Dark Souls III második DLC-je, a The Ringed City március 28-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)