Hirdetés

Dark Souls III - két új arénában küldhetjük egymást a halálba

|

Mielőtt megérkezne a Dark Souls III utolsó kiegészítője, a The Ringed City még két új arénával bővül a From Software kegyetlen játéka, amelyből ma mutatnak majd többet is.

Hirdetés

A Dark Souls III: The Ringed City olyan ocsmányságokkal készül megtörni kitartásunkat, amelyek az eddigi legkeményebb ellenfélnek ígérkeznek, szerencsére az alapjáték során megedződött idegeinket két új arénával is pallérozhatjuk a kiegészítő megjelenéséig. 

Március 24-én két vadonatúj PvP arénával bővül a Dark Souls 3, ezek a Dragon Ruins és a Grand Roof lesznek, azonban beszerzésükhöz nem elég az alapjáték megléte, Season Pass vagy az Ashes of Ariandel DLC mindenképpen szükséges ahhoz, hogy hozzájuk férhessünk. A The Ringed City kiegészítővel egyszerre, március 28-án debütál a játékosok által régóta kért funkció, az Undead Match is, amellyel a haverokkal együtt indulhat a kaszabolás és jelszóval biztosíthatjuk, hogy senki más ne zavarhassa meg a baráti összecsapásokat. 

A From Software még ma tart egy livestreamet, amiben megmutatja az említett tartalmakat, hazai idő szerint éjféltől nézhetitek, ha kíváncsiak vagytok a Dark Souls III újdonságaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)