Hirdetés

Hogy kerül a GTA V főhőse egy Bloodborne pályára?

|

A teljesen abszurd hírek mai adásában bemutatjuk mi lesz a Souls játékok hátramaradt fejlesztői adataival.

Hirdetés

Mi sem teljesen értjük, hogy egy 2015-ös játék egy darabkája mit keres egy 2011-es játék remasterelt, 2018-as kiadásában, de a lényeg, hogy egy modder beleműtötte azt a Grand Theft Auto V-be. Trevornak nagyon fura napja volt.

Hirdetés

Szóval a történet ott kezdődött, hogy egy modder talált néhány nem használt fájlt a Dark Souls Remastered egyik mappájában. Ezt ügyesen kiműtötte onnan, egy programmal 3D-s környzetet csinált belőle, aztán GTA V kompatibilissé konvertálta azt. Mint kiderült, a Bloodborne egyik helyszínét mentette át. A Bloodborne-ban látott pálya egyébként egy kicsit máshogy volt elrendezve a végleges verzióban, de ettől függetlenül jól látható, hogy egy ismerős helyszínről van szó. A fájl egy látszólag teljesen közömbös "m99_99_98_00" néven szerepel a programban. Az m99-es megjelöléssel a Souls játékokban egyébként teszt fájlokat jelölnek.

Lance McDonald elemzése szerint a fájlok a Bloodborne prototípusához készültek. A Souls rajongó előásott egy darabka Boletariát is, ami a Demon's Souls egyik helyszíne. A fájlok már az eredeti Dark Souls óta ott csücsültek, nem a Remastered csapata rakta be őket a játékba.

Akárhogy is, már lehet autót vezetni a Cathedral Wardban.

Teljesen együtt tudunk érezni Trevor látható zavarodottságával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)