Hirdetés

Dark Void teaser trailer

|

Megnyitotta kaput látogatói előtt a Dark Void hivatalos oldala, ennek örömére mozgóképanyaggal szolgáltak az illetékesek.

Hirdetés

 

Vegetáriánusokat lesütött sertéstarjával, pilótákat pedig a Bermuda-háromszöggel lehet halálra rémiszteni. A térségben nyomtalanul eltűnt, elsüllyedt hajókkal vagy lezuhant repülőgépekkel vaskos irodalmi munkák foglalkoznak, egyes feltételezések szerint idegen civilizációk ugródeszkaként használják a területet. Dobjunk félre minden tudományos magyarázatot, a Dark Void története szerint a Bermuda-háromszög biztosít átjárást világunk és a Figyelők univerzuma között. Millió esztendővel ezelőtt a Figyelők mindenható istenségeként egyengették az öntudatlan emberiség gyermekeit, azonban csak idők kérdése volt, míg megjelentek azon különleges képességekkel megáldott földlakók, akik ráunva a Figyelők parancsolgatására egy másik dimenzióba rugdalják minden képviselőjüket.

Napjainkban Will névre hallgató főhősünk teherszállító repülőgéppel a Bermuda-háromszög térségében tartózkodik. Aztán szerencsétlenségére lezuhan és átcsusszan a Figyelők benépesítette dimenzióba. Megnyitotta kapuit a Dark Void hivatalos weboldala, eme jelentőségteljes esemény megünneplésére a Capcom fellőtte vertikális csatározásra épülő akciójátékának teaser trélerét, melyet hazai pályán, a GSTV oldalán meózhattok. Megjelenésére idén májusban számíthatunk asztali, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken.

Dark Void teaser trailer

dark_void_teaser_video_gstv.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)