Hirdetés

Darkest of Days - Firearms trailer

|

Friss ropogós Darkest of Days trailer érkezett, melyben bemutatkoznak legjobb barátaink, a fegyverek.

Hirdetés

A Darkest of Days egy nagyszerű ötlettel operál, és csak reménykedhetünk, hogy a megvalósítás, valamint a sztori is megüsse a mércét. A néhány kép, és videó alapján a kinézettel nem lesz gond, legfeljebb az optimalizálás, és a sztori lehet problémás.

Ne legyünk azonban rosszhiszeműek, inkább nézzük meg a legújabb kis videót, melyben a fegyvereké a főszerep. Mint azt tudjuk, szerény személyünk ide-oda utazgat majd az időben, így nem árt tisztában lenni, milyen fegyverekkel találkozhatunk. Az arzenál impozáns, kérem. Van itt minden, az elöltöltős Springfieldtől kezdve a szupertitkos kurblival üzemelő lézerpuskáig minden. Szeptemberben pedig kiderül, mennyire használhatóak a különféle eszközök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)