Hirdetés

Darkest of Days - Ne ölj, csak sebezz!

|

A német Phantom EFX időutazós FPS-e új ízt hozhat egy lassan-lassan sótlanná váló műfajba? A stúdió alapítója válaszol.

Hirdetés

A még tavaly bejelentett Darkest of Days az emberiség történelmének legsötétebb korszakaiba invitál bennünket. Néhányan szeretnék megváltoztatni a történelmet, míg mások minden elkövetnek, hogy megakadályozzák őket ebben. A jó és a rossz örök harcába kapcsolódunk be, s öt különböző korszakba látogatunk el. Hősünk az 1870-es évek egyik meg nem nevezett csatájában harcol, s a sors szerint már csak néhány perce van hátra, mikor valaki kiragadja saját idejéből, s elviszi a távoli jövőbe. Itt olyan ügynökök sorai közé állunk, akiket mind a haláluk előtt mentettek ki valamelyik csatamezőről. E titkos szervezet változatlanul szeretné megőrizni a múltat. Egy másik csopot az emberiség legsötétebb óráiba utaztat bizonyos, a történelem szempontjából fontos célszemélyeket, ahol esélyük sincs életben maradni. A feladatunk az ő megmentésük lesz.

darkest.jpg


A Phantom EFX srácai, mint azt az Aaron Schurman-nal készült interjúban olvashatjátok, az ötből eddig három korszakkal készültek el: Antietam (amerikai polgárháború), Tannenburg (1. világháborús orosz front), Pompeii (ókori Róma). Habár főként korhű fegyvereket használunk, olykor fejlettebb eszközökkel is élhetünk. A mindeddig titokban tartott egyedi vonása a játéknak az ún. Aura rendszer. Ez azt jelenti, hogy azokat az embereket, akik a valóságban nem hagyták ott fogukat valamely csatatéren, nem szabad megölnünk. Sebezzük meg, kergessük el, de ne végezzünk vele! Különben megváltozik a történelem, s ezért súlyos árat fizetünk. A szeptemberre tervezett Darkest of Days játékidejét a manapság igencsak impozánsnak számító 15 óra körülire saccolják.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)