Hirdetés

Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC

|

Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.

Hirdetés

A Darksiders III-hoz július 16-án érkezik a legújabb, Keepers of the Void névre keresztelt DLC, azonban egy hibának hála néhányan már belepilanthattak, mit tartogat az új kiegészítő.

Hirdetés

A Darksiders subredditjén röppent fel  hír, hogy bizonyos játékosoknak már eléhetővé váltak azok a tartalmak, amiknek csak a holnap kéne élesednie. Ráadásul a a jelek szerint egy korábbi, még befejezetlen verzió szivárgott ki. Ahogy az egy posztolt képen is látható, még benne vannak azok a feliratok, amiket a fejlesztők hagytak benne a munkálatok során:

Egyelőre még a fejlesztők sem teljesen értik, hogy pontosan hogyan élesedhetett idő előtt ez a DLC. A leírások alapján azt mondták, ez az a vezió, ahol a New Game+ kiadásakor tartottak a fejlesztésben. Mivel közel a megjelenés napja és nem biztos, hogy sikerül addig orvosolniuk a problémát, ezért arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy még ha tudnánk, se játsszunk a megjelenés előtt a DLC-vel, ugyanis a félkész státuszának közönhetően, amikor élesedik a rendes verzió, tönkremehetnek a mentéseink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)