Hirdetés

DarkMaus - egérként harcolhatunk az érdekes Dark Souls-klónban (videó)

|

Ha már túl vagytok az élőholtakkal és egyéb szörnyekkel teli akció-RPG-ken, egy érdekes Dark Souls-klónban egerek, pókok és madarak várnak rátok néhány izgalmas játékbeli csavarral együtt.

Hirdetés

Míg az akció-RPG-k kategóriáján belül szinte új műfajt alapító From Software a Dark Souls III munkálatainak utolsó etapjával foglalatoskodik, egy egyedül dolgozó indie-fejlesztő is kiadta saját játékát, ami nagyon sokat kölcsönöz a Dark Soulstól. Bár a DarkMaus hasonlóan kegyetlen, mint az eredeti, legalább segít, ha meghalunk.

A középkori harcstílusok alkalmazása mellett tűzlabdákat is hajigálhatunk egér főszereplőnkkel, de a tábortüzek is ismerősek lesznek, ahogy a játék kezelőfelülete is, ha már játszottatok a From valamelyik játékával. A Dark Souls-szal ellentétben viszont ha itt meghalunk, kapunk némi könnyítést, hogy gyorsabban visszajussunk oda, ahol utoljára elvéreztünk. A Death Echo nevű feature-nek hála minden alkalommal, mikor meghalunk, egy szövetséges szellem jelenik meg, ami visszaköveti a korábbi útvonalunkat, idővel ezekből többet is gyűjthetünk és még a fegyvereiket is kiválaszthatjuk, így kialakítva egy optimális taktikát. A DarkMaus készítője, Daniel Wright szerint inkább egy kontrollerrel működik jól a harcrendszer, de azért... egérrel is játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)