Hirdetés

Darkness Within 2: The Dark Lineage Demo

|

Lovecrafti borzongást ígérő horrorisztikus kalandjáték demóját szolgáljuk fel tízóraiként.

Hirdetés

Nem túl gyakori, hogy török fejlesztésű játékot sodor utunkba a sors, bár tény és való, hogy a májusi GameStar hasábjain tesztelt Mount & Blade: Warband éppenséggel ilyen volt.



Ahogyan a Zoetrope fejlesztésében érkező Darkness Within 2: The Dark Lineage is, mely elődjéhez hasonlóan Lovecraft szellemiségével átitatva, ám immáron teljes 3D-ben kísérli meg kifosztani a kalandjátékosok nem túl népes, ám annál kitartóbb táborának pénztárcáját.



Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor a folytatás nem csak szebb, nagyobb, hosszabb, még félelmetesebb is lett. A főszereplő ismételten Howard Loreid magánhekus, akit visszatérő rémálmok gyötörnek. Ha próbád szeretnétek tenni a 300 MB körülire hizlalt demóval, akkor a következő letöltési linkeket tudom figyelmetekbe ajánlani: AtomicGamer, Computergames.ro, FileFront, StrategyInformer, Worthplaying, Gamershell

Ha netán még be is jön a kóstolás, akkor bizonyára örömmel fogadjátok a hírt, hogy kontinensünkön elvileg a mai napon jelenik meg az angol nyelvű verzió az Iceberg Interactive gondozásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)