Hirdetés

Darksiders II - Elérkezett az utolsó megváltás

|

Háború csak a kezdet volt. Az Apokalipszis Lovasainak újabb tagja, a Halál érkezik el közénk és ereinkben megfagy a vér tőle. Eljött az utolsó megváltás ideje!

Hirdetés

A THQ valóban mindent megtesz annak érdekében, hogy méltó fogadtatása legyen a Darksiders folytatásának, ami az utóbbi idők egyik legélvezetesebb címének közvetlen folytatása.

A Vigil Games sikerre teremtett játéka a TV-ben is képviselteti magát, hiszen meg kell adni a módját a bemutatkozásnak és rendkívüli hangulatos CGI előzetessel futhatnak össze a szerencsések egy fáradt nap utáni tévézéskor. A Darksiders II PC-re, PS3-ra és X360-ra várható, méghozzá augusztus 21. napján. Felkészültetek rá, hogy a Halál elhozza az utolsó megváltást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)