Hirdetés

Darksiders 3 - megérkeztek az első hivatalos képek

|

Látványos helyszínekből és legyőzendő rondaságokból a folytatásban sem lesz hiány.

Hirdetés

A kiszivárgott információk és a bejelentéssel együtt érkezett trailer után most végre közelebbről is szemügyre vehetjük a játék főhősét és néhány területét. Még nem tudni, pontosan milyen zónák szerepelnek a képeken, de az már biztos, hogy a látványra nem lesz panasz.

Hirdetés

A IGN.com-nak köszönhetően hét képet is kaptunk a jövőre érkező Darksiders 3-ból, ráadásul a srácok azt is elmondták, hogy a pályák teljesen logikusan lesznek felépítve, és a rejtett, gyűjthető dolgok sem össze-vissza lesznek lepakolva. Emellett pedig a szintek kapcsolódni fognak egymáshoz, így a Dark Soulshoz hasonlóan itt is előfordulhat majd, hogy a távolból látunk egy olyan helyszínt, amit korábban már kipucoltunk.

A Darksiders következő fejezete 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)