Hirdetés

Darksiders boss movie

|

A poszt-apokaliptikus környezetben játszódó Darksiders eseménysorozata a Háború Lovasának bemószerolásával kezdődik.

Hirdetés

Az Apokalipszis négy lovasának nevezett isteni különítmény oszlopos képviselőjét csalárd fondorlattal meggyőzik világunk elpusztításáról. A misztikus képességekkel felruházott Háború Lovasa megindítja hadjáratát Földünk ellenében, miközben Apokaliptikus kispajtásai értelmetlenül bámulnak kirohanására és ártatlan emberek ezreinek lemészárlására.

A cselszövéssel kikényszerített, időszerűtlen Armageddon egyértelműen az Angyalok és Démonok között korábban megfogalmazott szakrális szerződés felrúgása, melynek következtében háborúba bocsátkoznak egymással a földi egyensúlyt fenntartó túlvilági teremtmények. A Háború Lovasát kellemetlenül érintette, hogy becstelen módon átverték (valamint nyakába varrták az Angyalok és Démonok kirobbant ellenségeskedést) és természetfeletti képességeitől megfosztották.

Bosszút esküszünk és a végítélet napján szembeszállunk a bosszúvágyó Angyalokkal valamint a kéngőzt inhaláló Démonokkal, hogy a Földön újra megteremtsük az egyensúlyt. Hatalmas bejárható területek, brutális összecsapások, valamint modern és mitikus fegyverek képzik a Darksiders esszenciáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)