Hirdetés

Darksiders Genesis - megvan a megjelenési dátum

|

PC-n és Stadián még idén, konzolokon csak jövőre próbálhatjuk ki a Darksiders széria Diablo-szerű spin-offját.

Hirdetés

Rég volt már a Diablo III megjelenés és a legutóbbi Darksiders játék sem sikerült túl jól, hamarosan azonban mindkét problémánkra enyhülést hozhat a Darksiders Genesis, ahol újra szétcsaphatunk a Pokol démonai között, hogy végül szembenézzünk Luciferrel, aki a az élet és a halál egyensúlyában inkább az utóbbi felé billentené a mérleg nyelvét. 

Hirdetés

Az apokalipszis lovasai közül ezúttal az első részből megismert Wart és az újonnan bemutatkozó Strife-ot irányíthatjuk. A frissen kiadott előzetes alapján egy igazi macsó, vérgőzös kalanddal lesz dolgunk, ráadásul nem is kell olyan sokat várni rá, ugyanis a THQ Nordic most jelentette be, hogy PC-n és Google Stadián már december 5-én landol játék. Sajnos a konzolos játékosoknak még február 14-ig várniuk kell, ha ki akarják próbálni, viszont addigra biztosan kiderül, hogy érdemes-e beruházni rá. Nintendo Switchre is készül egy port, de ennek megjelenési dátumáról még semmit nem tudni. Addig is nézzétek meg a legújabb trailert, ami meglehetősen hangulatosra sikerült:

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)