Hirdetés

Darksiders Genesis - új videó mutatja be az új lovast

|

War után az újonnan bemutatkozó Strife is megkapta a saját videóját.

Hirdetés

A Darksiders széria Diablo-szerű, de azért a sorozat elhagyhatatlan jegyeit is magán viselő spin-offjában is az apokalipszis lovasai kapják a főszerepet, legalábbis kettő közülük: Wart már az első részből és a korábbi videóból jól ismerhetjük, azonban testvérét, Strife-ot most először irányíthatjuk majd. 

Hirdetés

Strife a többiektől eltérően két drabális fegyverrel (Mercy és Redemption a nevük) osztja bőkezűen az ólmot.. Áthatolhatatlan páncéljának védelmében és hűséges paripájával, Mayhemmel az oldalán Lucifer sem fogja tudni megállítani. Nézzétek meg, hogy mire képes harc közben az apokalipszis egyik lovasa: 

A Darksiders Genesis PC-re és Google Stadiára jelenik meg december 5-én, majd 2020. február 14-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)