Hirdetés

DarkSiders II - a THQ bejelentette

|

Nagyon látványos és érdekes játék volt a DarkSiders - megérett egy nagyobb, jobb, izgalmasabb folytatásra.

Hirdetés

A THQ a mai napon bejelentette, hogy a 2012-es üzleti évben meg fogja jelentetni a DarkSiders II-t, amely Xbox 360-on, PS3-on és PC-n kerül majd a piacra.

A HALÁL az apokalipszis négy lovasának egyike lesz a főszereplő ebben a részben - amely párhuzamosan játszódik a DarkSiders első részének történéseivel. Ez a hősies történet a HALÁL hőstetteit követi, több világos és sötét birodalmon át hajtja majd, amint megpróbálja rendbetenni, amit testvére, HÁBORÚ tett, és ami miatt őt okolják azért, mert a négy lovas idő előtt elindította az Apokalipszist. 

A DarkSiders II jóval nagyobb világban játszódik majd, mint elődje, teljes fegyver és páncélzat újratervezésen esik át. Nagyobb és több kihívást nyujtó dungeonokat, rengeteg új ellenséget és főellenséget tartalmaz majd - A DarkSiders II elvileg minden egyes szempontból a DarkSiders továbbfejlesztése lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)