Hirdetés

Darksiders II - csak akkor jelenik meg, ha kész van

|

Ez meglehetősen buta cím, de a THQ vezetője tényleg ezt nyilatkozta. Az a szégyen, hogy ma már ilyenről beszélni kell.

Hirdetés

És félreértés ne essék, nem Danny Bilson szavaival van a probléma, pontosan azt az álláspontot képviseli, amit ettől a szakmától elvár az ember. Az a gond, hogy egyre ritkábban van ilyen hozzáállás.



Bilson szerint a Darksiders II nagy és csodás játék lesz, amelyen az egész csapat gőzerővel dolgozik. A júniusi megjelenés azonban nem biztos, lehet némi csúszás, ennek kapcsán szögezte le a THQ első embere, hogy ők csak akkor jelentetik meg a nagy sikerű Darksiders folytatását, ha az teljes egészében kész lesz.



"Nem kötünk kompromisszumokat a Darksiders II esetében. Ez a játék kiemelt helyen van, csak a lehető legjobb formájában jelenhet meg" - tette hozzá. Igen, ezt várjuk mindenkitől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)