Hirdetés

Darksiders: Warmastered Edition - késni fog a felújított verzió

|

A legelső Darksiders újrakevert változatát is elérte a csúsztatási láz, azonban nem kell attól tartania egyetlen játékosnak sem, hogy ezt is áttolták jövőre, szerencsére csak egy kisebb késést kell elszenvednünk.

Hirdetés

A THQ Nordic a Darksiders 2: Deathinitive Edition kiadása után megerősítette, hogy elkészül az első Darksiders kicsinosított változata, a Warmastered Edition, amely nem csak számos újdonságot tartogat, de egyútal előkészítheti a terepet a Darksiders 3-nak is.

A Darksiders: Warmastered Edition natív 1080p-t, a textúrák megduplázott felbontását, továbbfejlesztett és átdolgozott renderelést, jobb árnyékokat és post processing effekteket tud majd felmutatni az eredeti verzióval szemben, ráadásul majdnem minden platformon megkapja a 60fps-t (Wii U-n csak 30-at), tehát azoknak is érdemes lesz bepróbálkozni vele, akik rendelkeznek már az alapváltozattal. 

A THQ Nordic most bejelentette, hogy a vártnál később, csak november 22-én jelenik meg a Darksiders: Warmastered Edition Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Wii U-ra, míg a PC-s verzióra november 29-ig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)