Hirdetés

Darkspore késés - hivatalos

|

A játék nem jelenik meg március 29-én, a tervezett időpontban.

Hirdetés

Tegnap adtuk hírül, hogy bizonyos szolgáltatók szerint (Gamestop.com, Amazon.com, Steam) a Darkspore nem a tervezett napon jelenik meg, hanem elcsúsztatják májusra. Majdnem!

Az EA a játék hivatalos oldalán tette közzé, hogy a megjelenést elhalasztják április 26-ra (ekkor az Egyesült Államokban jelenik meg), illetve április 28-ra (ekkor Európában).

A tegnapi cikk kommentjeit elnézve nem álltok valami pozitívan a Spore szellemi utódjához. A műfaját tekintve akció-RPG játékban lesz multiplayer és kooperatív játékmód is, ami miatt lehet, hogy még sem lesz olyan rossz. Benyomok még egy videót, csak hogy magunk elé képzeljük a produktumot, annak is a hősképző részét:

A Darkspore tehát április 26-án jelenik meg, kizárólag PC-re. Adjatok neki egy esélyt, ki tudja...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)