Hirdetés

Darkstar One: Broken Alliance Xbox 360-ra

|

A szép emlékű Ascaron űrhajós játéka felújított formában teszi tiszteletét a Microsoft konzolján.

Hirdetés

A Darkstar One még 2006-ban jelent meg PC-re, s bár korántsem nevezhető olyan klasszikusnak, mint a Freelancer, azért kellemes órákat, mi több napokat lehetett vele eltölteni.



A játékot a tavaly tönkrement Ascaron fejlesztette, minek jogait a Kalypso Media szerezte meg. A dinamikusan növekvő német kiadó úgy döntött, nem vág azonnal egy folytatás elkészítésébe, inkább némileg feltupírozva kiadja a játékot Xbox 360 játékkonzolra is, mintegy felmérve a piacot, hogy vajon van-e még igény űrhajós játékokra.
A Darkstar One: Broken Alliance története a PC-s előd cselekményét követi, tehát ebben a változatban is Kayron Jarvis naprendszereken át vezető nyomozását kísérhetjük végig. Hősünk apja rejtélyes halálának körülményeire és okaira szeretne fényt deríteni, amiben óriási segítséget nyújt neki a földönkívüli technológiával felvértezett vadász, a Darkstar One.



Az Ascaron kemény magjából alakult Gaming Minds felel a portért, amit fix 60 FPS-sel futó Full HD grafikával, a konzol igényeihez igazított kezelőfelülettel, háromszáz csillagrendszerből álló galaxissal, kereskedelemmel, mellékküldetésekkel, felfedezéssel, kalózkodással és fejvadászattal fűszerezett szabad játékmenettel, és fejleszthető űrhajóval igyekeznek a potenciális vásárlók számára vonzóvá tenni.
A Darkstar One: Broken Alliance megjelenésére nyár folyamán kerül sor.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)