Hirdetés

Dátumot kapott a 2024-es Summer Game Fest – mutatjuk, mikor és hol követheted élőben

|

Idén is visszatér a Geoff Keighley vezényelte műsor, és most már nem is kell találgatnunk, hogy mikor.

Hirdetés

Bár a videojáték-ipar egykoron legrangosabb eseményének, az E3-nak örökre befellegzett, helyébe érkezett Geoff Keighley, aki a The Game Awards és gamescom Opening Night Live-jának szervezése mellett a Summer Game Fest lebonyolításával tölti be a néhai expo által hátrahagyott tátongó űrt. Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy idén is megrendezésre kerül a nyári konferencia, ám a hivatalos megerősítésre mostanáig várnunk kellett.

A híreket a Summer Game Fest Twitter/X oldalán jelentették be: kiderült, az esemény lebonyolítására a Los Angeles-i YouTube Theater-ben kerül majd sor, de a YouTube, a Twitch, a TikTok és a Steam felületén is követhető lesz a műsor, aminek természetesen idén is Keighley lesz a házigazdája. A show magyar idő szerint június 7-én, egészen pontosan 22:00-kor veszi majd kezdetét, a tervek szerint két órán át tart majd.

Hirdetés

A tavalyi Summer Game Fest-et egyébként 34 millióan követték élőben, nem volt véletlen a fokozott érdeklődés. Olyan nagyágyúk kerültek terítékre, mint a Baldur's Gate 3, az Alan Wake 2 vagy éppen a Spider-Man 2, de egy ponton még Nicolas Cage is a színpadon állt. Az biztos, hogy nehéz lesz überelni, de mi azért hasonló intenzitásra és tempóra számítunk idén is, bár nem árt észben tartani, hogy Keighley hajlamos a kelleténél sokkal nagyobb dobra verni a dolgokat.

Úgyhogy véssétek a falba, írjátok a naptárjaitokba: június 7-én újra Summer Game Fest, amit természetesen mi is élőben követünk majd, a látottakról pedig nektek is beszámolunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)