Hirdetés

Dawn of Fantasy - Developer video #1

|

A Dawn of Fantasy egy készülő mmorts - íme egy fejlesztői videó róla.

Hirdetés

Az 505 games és a Reverie Studios készítik ezt a játékot, amely "forradalmasítani próbálja" az RTS-ek világát.

A játék egyik módja a Stronghold defense, amely egy gyors védekezésre fókuszáló Skirmish mód. A véfőknek rengeteg trükkjjük van, amit bevethetnek az emberevő növényektől kezdve a lovasságon át a mindenféle csapdákig terjed ez. A falakra lehet gépeket állítani, amelyek írtják az ostromlókat. Támadó oldalon is van egy hasonló skirmish, a Lay Siege, ahol ostromolni kell.

Ahogy ez a valódi ostromoknál is volt, ha feltűnik az ellenség, akkor bizony készülni kell - majd az ostrom utáni gyors felújításra, újáépítésre stb... Egy hullámot bárki kibír, kettőt már csak kevesebben, hármat - nos az kutya kemény dolog.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)