Hirdetés

Dawn of War 2 - Patch részletek

|

A hónap elején érkező Dawn of War 2 patch, nem csak bugfixeket tartalmaz, hanem néhány igen pofás új cuccot is kapunk.

Hirdetés

A Warhammer 40000: Dawn of War 2 jól sikerült taktikai RTS lett. A Relic programozói a Company of Heroes során szerzett tapasztalatokat is felhasználták, nagyon jó eredménnyel. Ahogy azt a játékukat, úgy a Dawn of War 2-t is folyamatosan frissítgetik.

A Dawn of War 2 sem lett sajnos hibátlan, de tegye fel a kezét aki ezen meglepődik. Manapság a szűkös határidőknek köszönhetően szinte minden játék félkész állapotban kerül a boltok polcaira. A Relic viszont jó fejek gyülekezete, és szinte DLC szintű javítócsomagot terveznek kidobni, még a hónap elején.

Lássuk hamar mire is számíthatunk az 1.3.0 patch telepítése után. A kötelező bugfixeket most mellőzzük, inkább az új dolgokat mondom csak. Új 2 vs 2 ranked meccseket játszhatunk, push to talk ingam vioce chat, fejlesztett AI, a sikrmish meccseken, sok új dekorációs cumó a saját hadseregünk részére, valamint 20 új wargear. Whoa. A felszerelések közütt olyanokat találhatunk, mint például a Roar of Revelation, ami egy Cyrus-nak való shotgun, és lopcsizásból lehet vele lebénítani az ellent. Lesz új páncél is a felderítőknek, amely közelharci támadás esetén extra sebességet biztosít számukra. Force Commanderünk tápos lánckardot kap, amely 52 DPS-el írtja a káoszfattyakat, és az orkokat. Ez csak néhány példa, de azért jól hangzik, nem igaz? Azt hiszem elő is veszem újfent. Ja igen, aki még nem tette volna meg, töltse le a Dawn of War 2 soundtrack-et, ingyen megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)