Hirdetés

Day of Infamy - rengeteg újdonság került a világháborús lövöldébe

|

Hivatalosan is béta fázisba lépett a Day of Infamy, ami azt jelenti, hogy a korai hozzáférésű változat egy csomó újdonsággal bővült, ezt pedig egy új trailerrel is megünnepelték a készítők.

Hirdetés

Egy ideje már játszható a Day of Infamy korai hozzáférésű változata - így a decemberi GS magazinban már Kaci előzetesét is olvashattátok a  játékról. Néhány napja viszont a készítők hivatalosan is bétává nyilvánították ezt a verziót, ami több új feature érkezését is jelenti.

Így például több pályát átdolgozott a New World Interactive csapata, illetve a Day of Infamy több grafikai elemén is javítottak. Ami viszont ennél egy fokkal fontosabb a játékmenet szempontjából, hogy végre bekerült a légi támogatás lehetősége, így minden oldalon szőnyegbombázást, amerikaiként Mustang vadászgépek géppuskatüzét, németként pedig Stuka zuhanóbombázók támadását kérhetjük egy adott pályarészre.

De a készítők azért is tettek, hogy a Day of Infamyben játszott karaktereink nagyobb egyéniséget kapjanak, így kicsit átdolgozták az egyes karakterosztályokat, és az egyes modelleken most már látszani fog az eddig összegyűjtött rangunk is. Végül ennek érdekében megjelentették az úgynevezett Unit System első hullámát is, ami azt jelenti, hogy a II. világháború legendás katonai egységeinek katonáiként játszhatunk majd. Végül egy csomó más kisebb-nagyobb változtatást eszközöltek a játékmeneten, ezekről itt olvashattok részletesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)