Hirdetés

Daymare: 1998 - tölthető a demó, megvan a megjelenési dátum is

|

A Resident Evil 2 Reborn csapatának horrorjátéka nemsokára révbe ér, már ki is próbálhatjuk.

Hirdetés

Noha a Capcom érthető módon véget vetett a Resident Evil 2 nem hivatalos kipofozásának, a lelkes fejlesztők nem adták fel és egy olyan túlélőhorrort hoztak össze a közösségi kalapozás segítségével, amelyet a '90-es évek horrorjátékai inspiráltak. Így született meg a Daymare: 1998, amely legfőképpen a hardcore címek szerelmeseit célozza meg kihívást jelentő túlélőmechanikáival, kemény ellenfeleivel, a Resident Evil játékokra jellemző rejtvényekkel és hangulattal.

Hirdetés

Az Invader Studios most bejelentette, hogy a Daymare: 1998 szeptember 17-én fog megjelenni PC-re, a jó hírt pedig azzal fejelte meg a csapat, hogy elérhetővé tett egy ingyenes demót. Sőt, kiadtak egy vadonatúj trailert is, amely a játék történetére fókuszál és ízelítőt ad a vérfagyasztó atmoszférájából: 

A Daymare: 1998 demóját a játék Steam adatlapjáról tudjátok letölteni. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)