Hirdetés

Days Gone - tudtad, hogy van egy titkos befejezés?

|

Érdemes néhány órát eltölteni a világban a sztori lezárását követően.

Hirdetés

Már több mint két hete kapható a Days Gone, ennyi idő alatt el lehetett jutni a 30 órás történet végéig. Akinek nem sikerült, most forduljon meg, mert SPOILER következik.

Hirdetés

A tavalyi Sony játékok szinte mind úgy zárultak le, hogy megalapoztak egy folytatásnak, és annak, aki a kampány befejezését jelző üzenet után nem játszott tovább, furcsa lehetett, hogy a Days Gone nem így ért véget. Azonban ha néhány órát eltöltünk még a világban, beköszön O'Brian, és a NERO nyomában küldetésszál utolsó misszióját is lejátszhatjuk. A jelenetet alább nézhetitek meg.

A régi temetőnél találkozhatunk a tudóssal, aki megosztja velünk a titkát: ő is fertőzött, sőt, valószínűleg mindenki az. A folytatásban valószínűleg találkozunk majd a feletteseivel.

Mit gondoltok, hogyan folytatódik a történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)