Hirdetés

A Days Gone motorját a Death Stranding palackozott babája hajtja

|

A zombis kaland mai frissítése rengeteg Death Stranding témájú kozmetikai kiegészítőt ültetett a játékba.

Hirdetés

Ma érkezik a Death Stranding ennek örömére pedig valamelyik kissé elborult Days Gone fejlesztő úgy gondolta, hogy a zombis kalandtúrához használt motor benzintankjába csempész egy babát. Mert ha a palackban elvan, akkor ott miért is lenne rosszabb? 

Hirdetés

A lenti videóban láthatjátok, hogy hogyan néz ki a cucc. Akiknek ez egy kicsit túl erős, azok a mai frissítés után választhatnak egy sokkal kevesebb babát tartalmazó tankot is, és ráhúzhatnak pár Death Stranding témájú matricát és festést is a járgányukra.

Az új Death Stranding cuccokat a legutóbbi Days Gone frissítés letöltésével szerezhetitek meg. Nem lesz más dolgotok mint belépni a játékba és felmarkolni az extrákat egy New Game+ módban vagy sima új játék indításakor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)