Hirdetés

A Days Gone, a The Last of Us Part II, a Gran Turismo Sport és az Uncharted játékok is jönnek PC-re?

|

Sőt, az sem kizárt, hogy átültetik továbbá a Persona 5 Royalt.

Hirdetés

A tavalyi év egyik, a szakma által általánosságban méltatlanul alulértékelt játéka volt a Days Gone, ami hangulatával, játékmenetével és főleg sztorijával úgy behúzott minket, hogy azonnal vágyni kezdtünk egy folytatásra. Simán lehet, hogy ez is elkészül, de most esélyesebb egy PC-s port.

Hirdetés

Az Amazon francia oldalán bukkant fel több érdekes termékadatlap: az egyik a Days Gone, egy másik a Gran Turismo Sport, egy harmadik az Uncharted: The Nathan Drake Collection, a negyedik a The Last of Us Part II, az utolsó pedig a Persona 5 Royal PC-s változatához tartozik, bár ez utóbbi kapcsán a SEGA már jelezte, hogy hiba történt, és utánajárnak. Minden oldal kimondottan szegényes, de nem kell franciául tudni ahhoz, hogy megértsük, a "Plate-forme: Windows" mit jelent. Ha más, kisebb viszonteladó oldalán történik ilyen, nem vesszük komolyan, de az Amazon France-nak eleve szokása szivárogtatni, ráadásul ott szinte biztos, hogy nem egy unatkozó gyakornok szórakozik, vagy nem azért történik ilyen, hogy a vásárlók figyelme odairányuljon, és ha már ott járnak, böngésszenek egy kicsit. Azért még ne zárjuk ki az emberi hiba lehetőségét sem.

A Sony annyit nyilatkozott az amerikai IGN-nek, hogy "nem jelentették be a játékokat PC-re", de ezzel nem állították, hogy nem is jönnek.

Simán lehet, hogy a PlayStation 5-re a PC-seket a Sony több exkluzívja átportolásával akarja felkészíteni; egyelőre annyi biztos, hogy nyáron megjelenik Steamre a Horizon Zero Dawn. Bejelentésekig mindent fokozott lelkesedéssel ajánlott kezelni, a God of War PC-s átiratát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)