Hirdetés

Ha újra letöltöd a Days Gone-t, kevesebb helyet foglal

|

Egy új frissítésnek hála - és ilyen tényleg ritkán írunk le - lényegesen kevesebb helyet foglal majd a Days Gone.

Hirdetés

Ugyan a Days Gone-t fejlesztő és a Sony kötelékébe tartozó Bend Studio már javában dolgozik következő projektjén, azért még van ideje arra, hogy foltozgassa a tavaly megjelent zombis-motoros kalandot. Most például ismét javították néhány kellemetlenséget és alaposan megnyírták a játék méretét is.

Hirdetés

Az 1.61-es patch több problémát is orvosol, valamint számos ponton optimalizálja a Days Gone-t, de a fejlesztők egy kifejezetten hasznos aprósággal is készültek azoknak, akiknek nem dobozosan van meg a játék. A digitális példánnyal rendelkező felhasználók ugyanis ismét letölthetik a teljes klienst, ami ezúttal már csak nagyjából 38 GB-ot foglal majd el a merevlemezen a korábbi 60 GB helyett. Tehát ha már annyira tele van a háttértáratok, hogy minden frissítés problémát okoz, akkor érdemes lehet most egy újratöltéssel fellélegezni kicsit.

A változások teljes listáját itt találjátok meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)