Hirdetés

DayZ - kapaszkodjatok meg, megjelenési dátumot kapott a teljes verzió

|

Végre megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor érkezik az 1.0-s DayZ, sőt egy trailert is hozzácsaptak a bejelentéshez.

Hirdetés

Bár már több mint négymillió példány fogyott a játékból, ezidáig nem jutottak el az 1.0-s, vagyis teljes értékű verzióig a DayZ fejlesztői. Hamarosan azonban elérkezik a régóta várt nap. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis kiderült, hogy december 13-án jelenik meg PC-re a teljes játék, vagyis az 1.0-s változat élesedéséig már csak alig pár nap van hátra. Majdnem öt teljes fejlesztéssel töltött év után jutottunk el eddig a pontig, és bár valószínűleg sokan már azt hittétek, a DayZ sosem fog elkészülni, az egyik első early access játékot végül tényleg sikerült befejezni. Hűthetjük a pezsgőt, csak hat nap, és itt a start. Addig pedig akárhányszor megnézhetjük az 1.0 érkezését bejelentő új előzetest. 

Ti tenni fogtok egy próbát a kész játékkal vagy az évek során teljesen elveszítettétek az érdeklődéseteket a DayZ iránt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)