Hirdetés

Arma II - jöjjön a Jurassic Park Edition?

|

Még a zombik előtt, de már az ufók után volt egy csodálatos időszak, amikor minden a dinoszauruszokról szólt. Ó, régi szép idők.

Hirdetés

Az Arma II-ből kinőtt DayZ sikerén felbuzdulva sokan álltak neki különböző modokat gyártani a játékhoz. Van köztük egy-két kifejezetten ígéretes is.

A DayZ zombija mellett az Arma II még rengeteg lehetőséget tartogat magában. Még mielőtt kitört volna a játék- és filmiparban a zombiapokalipszis, minden az őshüllőkről szólt. Miért is ne térhetne vissza egy kicsit ez a csodálatos időszak, mondjuk egy modban?

A készülgető Arma II modok közül abszolút kedvenc eddig McRuppertle munkája, aki egy T-rexet igyekszik belegyömöszölni a játékba. A most kiadott videó egyelőre csak egy teszt, de akikben még élénken élnek a Jurassic Parkos emlékek, azoknak most biztosan izzad a tenyere, mert jól tudják, hogy egy zombinál tényleg csak egy dinoszaurusz lehet nagyobb para.

Mit szóltok? Játszanátok egy ilyen moddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)