Hirdetés

A DayZ atyja egy vadonatúj multis játékot fejleszt

|

A DayZ-t megteremtő Dean Hall ismételten egy multiplayer címmel foglalatoskodik, aminek semmi köze nincs a tavaly bemutatott Ionhoz, hanem egy vadonatúj IP lesz.

Hirdetés

Az Arma II népszerű módját, a DayZ-t megalkotó Dean Hall már jó ideje otthagyta a projektet és tavaly a jövőbeli, grandiózus terveiről beszélt, amelyek között szerepelt egy új, tömeges multiplayer játék elkészítése is. Be is mutatta a címet az E3 2015-ön, a Microsoft konferenciáján: ez volt az Ion, amely egy "narratíva-alapú MMO" lesz az információi alapján

Idén áprilisban kiderült, hogy ő sem tudott ellenállni a virtuális valóságnak és elérhetővé tette az első HTC Vive-ra készülő játékát, az Out of Ammo-t (lásd alant), amely új stúdiója, a RocketWerkz bemutatkozása volt.

Most az Eurogamernek adott interjújában felfedte, hogy már dolgozik egy vadonatúj többjátékos projekten, azt viszont sajnos nem kötötte az orrunkra, hogy pontosan mi is az. Egy biztos: nem az Ionról beszélt, hanem egy új IP-ről. 

Ti mit látnotok szívesen a DayZ atyjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)