Hirdetés

DayZ - új motorral támad fel a zombis móka

|

A játék, ami egy új divatnak ágyazott meg anno, hamarosan új motort kap. Mondjuk az Early Access státusz még mindig marad.

Hirdetés

A már vagy négy éve korai hozzáférésben tanyázó DayZ heteken belül új motort kap PC-n. A konzolos Game Preview változat a tervek szerint valamikor idén érdemli ki a ráncfelvarrást. A DayZ 1.0-s megjelenéséről még mindig nincs pontos dátum, "valamikor idén" várható, érjük be ennyivel.

Hirdetés

Eugen Harton, a Bohemia vezető producere elismerte, hogy most sokkal keményebb a piaci verseny, mint akkor, amikor a DayZ beindította a zombis túlélős őrületet. A PlayerUnknown's Battlegrounds és a Fortnite ugyan más közönségnek szólnak, de ettől még a DayZ-ben kezdett streamerek most leginkább ezekkel futnak. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor daev, Kaci, EndreMan és Sirius nyomta a Miss DayZ sofőrje szériát nálunk, hogy szerettük!

Harton abban reménykedik, hogy az új motorral felélesztett játékra visszatérnek a régi arcok, akik új közönségnek mutathatják be a DayZ-t.

"Lehet, hogy nem lesz egy mainstream dolog, de nem is ez a célunk. Tudom, hogy milyen játékot csinálok, nem akarok mindenkinek megfelelni."

Meglátjuk, hogy mennyit segít majd a DayZ-n az új motor. Ti vissza fogtok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)