Hirdetés

DayZ - ragadozó állatok támadnak az új trailerben

|

A jövőben már nem csak a zombikkal lesznek problémáink a DayZ világában. Mert ugyebár ott vannak az állatok is...

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a DayZ fejlesztői szerint a zombi-apokalipszis címszereplői már nem jelentenek elég problémát a játékosoknak, így még megdobják őket néhány ragadozó vadállattal is. Újabb módszer arra, hogy mindenedet elveszítve meghalj a pusztában.

A lent látható trailer ugyan nyilván megrendezett, de ha minden a Bohemia tervei szerint megy, akkor rövidesen ti is láthatjátok majd a játékban, működés közben az állatokat üzemeltető MI-t. Lesznek szelíd vadak, és ragadozók, akik csapatban támadnak majd a kajára, és egyébként a játékosra is. Érdemes lesz felszerelkezni, ha kiléptek a vadonba.

Hogy pontosan mikor érkeznek a ragadozók a játékba, még nem tudni. A fenti videó alapján egy csapat feléd vágtató farkas sem lesz kevésbé ijesztő a zombihordához képest. 

Ti nyomjátok még a DayZ-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)