Hirdetés

DayZ - Steamről indulnak a zombik

|

Hamarosan érkezik a DayZ magában is játszható verziója.

Hirdetés

Manapság nagy divat a zombikat darálni, esetleg hősiesen menekülni előlük. A jövőben ugyan érkezik majd néhány olyan alkotás is, amiben csak a túlélés a cél, de akik járatosak a témában, már egy ideje tudják, hogy a képzeletbeli zombi-apokalipszis nem is olyan mókás.

A DayZ ugyan modnak indult, de a fejlesztők már a konzolos megjelenésen gondolkoznak. Persze előbb még jön PC-re a magában is játszható verzió,  első körben a Steamre. Nem meglepő a készítők döntése, hiszen így kapásból egy jól bejáratott rendszer része is lesz a Dayz, ami igazából nekünk, játékosoknak is jó hír. Öcsik, automata frissítés, cloud support, meg minden. Sajnos pontos dátum még mindig nincs, addig raktározzon mindenki virtuális konzervet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)