Hirdetés

DayZ - új faluk, új animációk és minden, ami zsák

|

Megjött az új DayZ patch, ami az újdonságok mellett sok hibát is kijavított, viszont párat szült is.

Hirdetés

A gamescom 2014-en Dean Hall bejelentette, hogy érkezik a PlayStation 4-es (és még ki tudja milyen) DayZ. Ez nyilván egy kicsit - vagyis teljesen - átalakítja a fejlesztés menetét, viszont ettől függetlenül rendszeresen érkeznek a frissítések a poszt-apokaliptikus túlélőjátékhoz.

A most érkezett DayZ patch két új helyszínt adott hozzá a játékhoz, illetve találkozhattok egy pofás második világháborús emlékművel is Severogradban. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy nem tudtak a játékosok támadni, esetleg megfagytak egy tárgy eldobása után, vagy nem tudtam újraéledni a játékban. Ezeket a hibákat mind javították az új frissítésben, ugyanakkor továbbra is előfordul, hogy belépés után semmire sem reagál a játék (ilyenkor egy új szerverre kell bemenni, majd vissza az eredetire), illetve sok zombi már a föld alól támad - ez utóbbit egy hotfix-szel javítják majd. A hardcore (belső nézetes) és regular (külső nézetes) szervereken már nem lehet buggolni (belehajolva a falba ki-, illetve bekukucskálni az épületekbe) és rengeteg új animációt is kaptunk.

Ha szereted a zsákokat, akkor most örülni fogsz. Az új patchben több mindent is kraftolhatunk belőlük, sőt bőrből is csinálhatunk magunknak zsákot. Egyébként a burlap sackként ismert tárgyat rátekerhetjük a mosinunkra, de a zsákot meg is pakolhatjuk fűvel.

Ezen kívül még sok apróság változott, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor olvasgassátok el a teljes patch note-ot a DayZ wiki oldalon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)