Hirdetés

DC Universe Online - elhalasztva 2011-re

|

Épp ma gondolkoztam azon, hogy azért nem fogok Cataclysmezni egyből a megjelenéskor, mert el leszek foglalva a DC Universe Online nyüstölésével.

Hirdetés

Erre mit ad a sors - a Sony Online Entertainment ma este bejelentette, hogy ebben az évben már nem lesz DC Universe Online - csak valamikor "2011 elején".

Hogy magyarul fejezzem ki maga: fene a belüket! No persze a hivatalos indoklás az, hogy a béta-teszt folyamán olyan hibákra és gondokra került fény, amelyeket a beígért novemberi megjelenésig már nem tudtak volna kijavítani. Az viszont öröm az ürömben, hogy mindenki, aki előrendelte a játékot, béta-kulcsot fog kapni, hogy legalább a bétát kipróbálhassa majd: észak-amerikai rajongók már november 30-tól garantáltan bétázhatnak a DC Universe Online szuperhőseivel. Reméljük európai DC rajongók is kapnak majd hasonló "jutalmat".

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)