Hirdetés

DC Universe Online - Green Arrow: 6 art, 6 render, 6 screenshot

|

Szuperhősökből sosem elég - Hiába a City of heroes, a Champions Online, jön majd a DC Universe Online is.

Hirdetés

Green Arrow a DC univerzum egyik fontos alakja. Egy íjász, aki leginkább Robin Hoodra hasonlít.

Sokáig lényegtelen szereplő volt, de miután elvesztette vagyonát erejét az elesettek és a munkások megvédére használta fel amolyan utcai keresztes-lovagként. Később egy csapatot hozott létreGreen Lanternnel, aki sokkal inkább rend és törvénytiszelő, mint Green Arrow. S azóta a DC univerzum egyik legfontosabb karaktere lett, így egyértelmű, hogy a DC Universe Online is a szereplői között köszöntheti.

Green Arrow
Green Arrow

Most a galériánkban 6 új kézzel rajzolt artworköt, 6 új teljes alakú rendert és 6 új screenshotot láthattok a DC Universe Onlineból, amely kapcsolódik a Zöld Nyílhoz.

Green Arrow
Green Arrow

Természetesen a galériában nagyobb felbontásban megtekinthetitek a képeket - a komplett galéria első 18 képéről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)