Hirdetés

DC Universe Online - ki a legjobb barátod vagy legnagyobb ellenséged?

|

Vicces fotók és videók készíttetése a felhasználókkal nemcsak a GSO működtetőinek jut eszébe...

Hirdetés

A DC Comics és a Sony Online Entertainment is meghirdette szuperhősös pályázatát a DC Universe Online kapcsán.

A feladat roppant egyszerű - ki kell választani, melyik DC karakter a legnagyobb kedvencetek (vagy a legutáltabb ellenségetek), és ezzel a karakterrel kapcsolatosan kell egy videót készíteni. Egy iylen videó maximum 30 másoperc hosszú lehet, és azt kell bemutatnia, miért lenne jó találkozni, egymás oldalán harcolni és barátkozni (vagy elkerülni egymást, egymással harcolni és elpusztítani) a kiválasztott karakterrel.

Lehet az akár zenés táncos videó Pied Piperről, vagy egy ördögi trükk Mr. Mxyzptlk nevét visszafelé elmondva, egy a lényeg, a videó minél kreatívabb legyen.

A versenyre augusztus 15-ig lehet videókat beküldeni. Az 5 középdöntős egy hatalmas méretű DC Universe Online ajándékcsomagot nyer, és a két fő nyertes egy Lex Luthor poszter boldog gazdája lesz, amit Jim Lee és a fejlesztősapat ír majd alá.

További infó és videó beküldése itt

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)