Hirdetés

DC Universe Online: tódulnak az "ingyenes" játékosok

|

Várható volt, hogy az ingyenesség meghozza a játékkedvet azoknak is, akik eddig a kerítésen kívülről szemlélődtek.

Hirdetés

Ahogyan a tegnapi ebéd befejeztével Gyu is megénekelte, a DC Universe Online immáron free-to-play kategóriába került, azaz ingyenesen játszható, amennyiben adunk neki 14 GB szabad helyet a merevlemezünkön. John Smedley, a Sony Online Entertainment elnöke elmondta, hogy az ingyenessé válás időpontját követően több, mint 120.000 PC játékos regisztrált (PS3-ról nincs adat).

Smedley azt is elmondta, hogy a belépések száma 400 százalékkal növekedett, az előző hónap hasonló időszakához képest. Ez egészen jól hangzik addig, amíg az újonnan beáramló játékosok nem okoznak stabilitási problémákat, vagy hosszadalmas belépési folyamatot. Az új freemeum modell két karakter slot-tot biztosít a játékosoknak, és minden standard tartalmat elérhetővé tesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)