Hirdetés

Zavarbaejtően pátoszos a most ingyen kipróbálható vadászgép-szimulátor trailere

|

A világ egyik legnehezebb és részletgazdagabb repülő-szimulátora, a Digital Combat Simulator most ingyen kiróbálható. A világ egyik legsziruposabb trailere mutatja be ezt nekünk.

Hirdetés

A Digital Combat Simulator az egyik legszebb játék, amit futtathatsz a gépeden, viszont egyben ez az egyik legrealisztikusabb szimulátor is, ami sokakat eltántorít. Amikor egy tutoriálban tíz perc csak ahhoz kell, hogy elindítsd a repülőt, akkor azért megértjük azokat, akik inkább más kaland után néznek. Ettől függetlenül nem fáj semmibe egy próbakör.

Hirdetés

A DCS World egyébként eddig sem volt konkrétan fizetős játék. Az alapverziót le lehet tölteni és a végtelenségig lehet nyomni, de csak két géppel. Az összes többi DLC-ként jelent meg, ezekért pedig már elő kell rántani a bankkártyát. A fejlesztők viszont hamarosan adnak nekünk egy ingyenes hónapot, ami azt jelenti, hogy az összes gép szabadon kipróbálható holnaptól egészen május 19-ig.

A DCS World Steam Edition DLC csomagjai egyébként le is lesznek árazva, így ha megtetszik a játék vagy valamelyik repülő, akkor nyomott áron behúzhatjátok majd őket. Ti tesztek egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)