Hirdetés

De-formers - késik a Ready at Dawn kompetitív játéka

|

A koncepció nem rossz, viszont a tökéletesítéshez még idő kell. Legalábbis az első tesztfázisból ez derült ki.

Hirdetés

A The Order: 1886 fejlesztéséről ismert Ready at Dawn egyik kisebb részlege éppen nagy erőkkel dolgozik a De-formersen, egy kompetitív brawler játékon. Mint kiderült, időre lesz még szükség a befejezéséhez.

Eredetileg Valentin-napon jelent volna meg a program, de az első tesztfázis után a srácok úgy döntöttek, hogy inkább eltolják a dolgot, mintsem ragaszkodjanak az ünnepi kiadáshoz.

"A visszajelzések és az adatok az elmúlt néhány hétből elképesztően hasznosak voltak. Segítettek nekünk meghozni azt a nehéz döntést, hogy lemondjunk a február 14-es megjelenésről, és az extra időt azzal töltsük, hogy az adatok mentén finomítsuk az De-formerst, és biztosítsuk a lehető legjobb játékélményt."

Alapvetően nincs azzal semmi gond, ha valaki a bétáját tényleg bétaként kezeli, és eltolja a megjelenést, ha a teszt alatt gondokat lát. Nem bánnánk, ha a Ubisoft hasonlóképpen járna el a Wildlands kapcsán (erre nincs sok esély).

A De-formers új megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)