Hirdetés

Dead Block - Hős leszel, vagy zombi maradsz?

|

Készíts fényképet magadról a játék egyik hősének, vagy zombinak öltözve, és nyerd meg az exkluzív Dead Block csomagot!

Hirdetés

A Digital Reality és a GameStar közösen hirdetett nyereményjátékot a Dead Block megjelenése kapcsán, amiben arra szólítottunk fel minden érdeklődőt, hogy öltözzenek építőmunkásnak, kiscserkésznek, parkolóőrnek, vagy zombinak, készítsenek/készíttessenek képet magukról, majd töltsék fel a GameStar Facebook oldalára.



Belátva, hogy a feladat teljesítése sokak lehetőségeit meghaladja, úgy döntöttünk, megkönnyítjük a dolgotokat, ezért zsűrink tagjai nem fogják rosszallóan ráncolni szemöldöküket, ha azt látják, hogy bárki is Photoshophoz talált nyúlni. Ha nincs kéznél egyenruha, munkavédelmi sisak, kalapács, és minden erőfeszítések ellenére sem sikerül zombivá maszkíroznotok magatokat, akkor trükközzetek és varázsoljatok bátran!



Röviden összefoglalva: csatlakozol a Dead Block Facebook csoportjához, jelmezes-sminkes vagy photoshoppolt képet töltesz fel a GS Facebook csoportba.
A nyertes mű készítője Jack Foster munkavédelmi sisakját és bajszát, stresszlabdát, pólót és matricákat tartalmazó csomagot vehet át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)