Hirdetés

Dead Block júliusban - Német zombikat a magyar nappalikba!

|

Júliusban jelenik meg a Digital Reality kiadásában a Dead Block című zombis lövölde.

Hirdetés

A német Candygun Games fejlesztésében, és az utóbbi években rengeteg változáson átesett Digital Reality kiadásában debütál a Dead Block Xbox LIVE-on július 6-án, majd PSN-en két héttel később július 20-án.



Az Unreal motorra épülő játék története szerint az ötvenes évek Amerikájában járunk, amikor még néhány centbe került egy gallon üzemanyag, javában tombolt a mozi aranykora, és egy új - utóbb gonosznak bizonyult - zenei irányzat szedte áldozatait, a rock 'n roll. Az ördögi dübörgés hatására holtak ezrei másztak ki sírjukból, s ezzel elérkezett az apokalipszis.



A játékosok három túlélő (Mike Bacon cserkész, Jack Foster építőmunkás és Foxy Jones pincérnő) egyikének bőrébe bújva készülnek a zombik támadására. Ajtókat, ablakokat barikádoznak el, csapdákat állítanak, tárgyakat és power-upokat gyűjtenek, s amikor nem marad más megoldásuk, akkor fegyvert ragadnak. A legmókásabbnak azok a pillanatok ígérkeznek, amikor hőseink a hordának életet adó rockzenét magát fordítják ellenük.
Mindezt kooperatív játékmóddal nyakon öntve kapjuk meg 800 MS pontért, ill. 9,99 dollárért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)