Hirdetés

Dead Block nyereményjáték - Első forduló

|

Közel a megjelenés, közel a vég, játssz velünk, és nyerd meg az exkluzív Dead Block ajándékcsomagot, hogy felkészülten várd az inváziót!

Hirdetés

Nagyszüleinknek volt igazuk, a rockzene ördögtől való, pokoli hangzavar, ami még a holtakat is életre kelti. Pontosan ez történ egy álmos kisvárosban az ötvenes évek Amerikájában, amin szélsebesen söpört végig az új hóbort, s mire az emberek felocsúdtak volna, már késő volt.



Élőholtak lepték el az utcákat, rohanták le családok otthonait, s csak kevesen maradtak, akik bármilyen szervezett ellenállást tudtak tanúsítani. Az egyik ilyen csoportban találjuk a bajszos, kemény melótól megizmosodott építőmunkást, Jack Fostert, a gyorséttermek konyháján hizlalt cserkészfiút, Mike Bacont, valamint az afroamerikai parkolóőrt, Foxy Jonest. Ők hárman lesznek a Digital Reality kiadásában érkező Dead Block hősei, akik csakis úgy maradhatnak életben, ha elbarikádozzák menedéküket, bedeszkázzák az ajtókat és az ablakokat, hogy feltartóztassák a zombik áradatát, csapdákat állítsanak fel, amelyek tűzzel, jéggel, árammal és acéllal bénítják meg, vagy helyezik örök nyugalomra a betolakodókat, akiket a sors fintora folytán a húrok közé csapva rockzenével is képesek ártalmatlanítani. Ha pedig minden kötél szakad, akkor fegyvert ragadnak - legyen az kalapács, serpenyő, revolver, vagy valami más - és harcolnak, míg az utolsó hörgő-morgó élőhalott el nem csendesedik.



A Dead Block július 6-án debütál Xbox LIVE-on, ahol a Marketplace Arcade játékai között 800 MS pontért lehet megvásárolni, illetve 9,99 dollárért a PSN Store-jában július 20-tól. A megjelenés örömére a Digital Reality és a GameStar nyereményjátékot szervez, melynek keretében kisorsolunk egy Dead Block relikviákat (póló, Jack munkavédelmi sisakja, egyedi stresszlabda, matricák, a játék hivatalos Jack Foster bajsza) tartalmazó ajándékcsomagot. Amennyiben szeretnétek megnyerni, akkor csatlakozzatok a játék Facebook csoportjához, majd a GameStar Facebook csoportjában található bejegyzéshez kommentben írjatok olyan, saját kútfőből származó ütős szlogent, ami illik a játékhoz.
Amennyiben ezúttal elkerülne benneteket a szerencse, ne csüggedjetek, szerdán ismét játszhattok velünk.



Sorsolás július 5-én kedden 15:00-kor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)