Hirdetés

Dead by Daylight - ízelítőt kapott a Spark of Madness DLC

|

Újabb eszelős elől menekülhetünk és a túlélők száma is bővül a Dead by Daylight új tartalmi csomagjában: a Spark of Madness már a kanyarban van, mutatjuk milyen lesz.

Hirdetés

PC-n már tavaly nyár óta menekülhetünk csapatosan a maszkos gyilkos elől, de hamarosan a jelenlegi generációs konzolok tulajai is csatlakozhatnak majd a horrorisztikus élményhez, ugyanis a Dead by Daylight júniusban PlayStation 4-en és Xbox One-on is bemutatkozik. 

Hirdetés

Azonban addig sem marad újdonságok nélkül a Behaviour Digital aszimmetrikus horrorja, hiszen május 11-én debütál PC-re az új tartalmi csomag, a Spark of Madness. Az alapjáték felhozatala kibővül egy új gyilkossal (a rendkívül parásan kinéző The Doctor), egy új túlélővel (Feng Min) és egy vadonatúj térképpel (Lery's Memorial Institute) is. A csomag 7 dollárt (körülbelül 2000 forintot) kóstál és ha nem vagytok benne biztosak, hogy kell-e nektek, akkor nézzétek meg a nyúlfarknyi, de izgalmas teaser trailert, amiben mindkét új szereplő megmutatja magát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)