Hirdetés

Dead Crusade - ilyen a pestis Unreal Engine 4-gyel (videó)

|

Egy olyan középkori túlélőhorrorhoz kérnek támogatást a fejlesztők, amelyben a Fekete Halál indította el a zombiapokalipszist.

Hirdetés

Pár napja került fel az Aesthetic Games Inc. ígéretes projektje, az Unreal Engine 4-es Dead Crusade a közösségi kalapozások Mekkájába, amit nemrég egy meggyőző gameplay videó követett.

A Dead Crusade a 14. század Európájában játszódik a Fekete Halál idején. Az emberi történelem egyik legpusztítóbb járványa egészen más következményekkel jár, mint a történelemkönyvekben: itt zombik születnek, de nem a hagyományos értelemben. A szerepjátékos elemeket is tartalmazó középkori túlélőhorrorban mi is folyamatosan vásárra visszük a bőrünket, miközben Európa-szerte utazgatunk országokon (például Anglia vagy Olaszország), vidékeken és temetőkön át. A játékmenet külső és belső nézetben is játszható, a látvány pedig magáért beszél:

A PC, Mac és Linux platformokra tervezett Dead Crusade 2015 végén jelenhet meg egy- és többjátékos móddal, dinamikus viselkedési rendszerrel ellátott AI-vel, változatos bossokkal, a játékstílusunkhoz igazodó kasztokkal, valamint számos fő és mellékküldetésekkel, a legfontosabb mégis az, hogy ha nem vigyázunk, könnyen magunk is fertőzöttekké válhatunk. Ezzel viszont nem ér véget a játék, ugyanis a fertőzésből is többféle van... érdekesen hangzik.

Mit gondoltok a koncepcióról? Támogatni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)