Hirdetés

Dead Cyborg - Debütáló videó!

|

Még hogy a kalandjátékok leáldozóban vannak? Lehet, de nem nálunk!

Hirdetés

Külön öröm tölti el a szívünket olyankor, amikor arról kapunk kósza híreket, hogy valahol, egy messzi-messzi országban éppen egy nagyon aranyos kalandjátékon dolgozik valamelyik kisebb-nagyobb fejlesztői cég okos ész szép emberállománya.


Ezt az érzést már csak egy dolog tudja überelni: ha hazánkfiai szorgoskodnak egy kalandos produktumon. Jelen esetben nem beszélhetünk többesszámról, ugyanis Baráth Endre egyedül csiszolgatja a Dead Cyborg névre keresztelt alkotását. A sci-fi témájú matéria visszanyúl egészen a régies kalandjátékok világába. A készítő egy régebbi írásában már felvázolta, hogy mégis mire számíthatunk majd. Most végre eljött a pillanat, hogy szemeinket is kielégítve megcsodáljuk Endre készülődő munkásságát.

Szuper lesz! Csak így tovább Kedves Endre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)