Hirdetés

Dead Island 2 megjelenés - valószínűleg késni fog

|

A Dead Island 2 megjelenés 2015 tavaszára volt betervezve, de jó ideje nem hallottunk már a játékról. Most több forrás is megerősítette a késést.

Hirdetés

Tavaly decemberben írtunk utoljára a Dead Island 2-ről, akkor is csak annyi infót kaptunk, hogy a béta PlayStation 4-en egy hónappal korábban indul, mint PC-n és Xbox One-on.

Azóta semmi, a Deep Silver és a Yager is mélyen hallgat. Amikor a Dead Island 2-t bejelentették, 2015 tavaszi megjelenést terveztek be, de mivel már eléggé benne vagyunk a tavaszban, és még a bétáról sem kaptunk infókat, ez valószínűleg nem jön össze. A Eurogamer Czech és a VideoGamer is úgy tudja, hogy a megjelenés 2015 őszére csúszott, és nem kizárt, hogy ennek a Dying Light sikere az oka – a Techland játéka magasra tette a lécet, és akármennyire is más a Dead Island 2, azt a szintet mindenképp meg kell ugrania. 

A Deep Silver három idei játékából egy, a Saints Row: Gat out of Hell már megjelent, az APB: Reloaded készül, a Dead Island 2 pedig, mint láthatjuk, bizonytalan. A Homefront: The Revolution 2016-ra csúszott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)