Hirdetés

Dead Island előrendelés - Ezt a nyaralást sosem feleded

|

Banoi szigetén majdnem mindenki odaveszett, pedig ha ismerték volna a Dead Island játékszabályait, talán még ma is élnének. Te meddig bírnád?

Hirdetés

Egyetlen térképen sem szerepel az az idilli földdarab Pápua Új-Guinea partjaitól nem messze, amit felfedezett magának a szállodaipar, s ahova előbb munkalehetőséget, majd turisták ezreit vitte magával.



Banoi pontosan olyanná vált, mint bármelyik üdülőparadicsom, egymás után érkeztek a repülő- és hajójáratok kikapcsolódni is barnulni vágyó külföldieket hozva magukkal. Minden a legnagyobb rendben zajlott, mígnem egy napon valami szörnyű és megmagyarázhatatlan dolog történik, egyetlen éjszaka leforgása alatt életét veszti a szigeten tartózkodók túlnyomó része, csak hogy élőhalott zombiként térjen vissza. Purna, egy helybéli testőrnő, Xian Mei, a kiszolgálószemélyzet egyik tagja, Sam B, egy balhés rapper és Logan, egy exfocista ébred arra, hogy körülöttük káoszba, vérbe és halálba fulladt a világ. Ha életben akarnak maradni, fényt deríteni a katasztrófa okára és nem mellékesen elhúzni a szigetről akkor minden eszközt meg kell ragadniuk, amit fegyverként használhatnak. S bár tűzfegyverekhez is hozzájuthatnak, a legnagyobb szerep a házilag barkácsolt szerszámoknak jut majd ebben a belső nézetű horrorban.



Akár egyedül vágsz neki a Dead Island kalandjainak, akár néhány cimboráddal, választott karaktered egyedi képességein a zombik lemészárlásáért, illetve más túlélőktől kapott kisebb-nagyobb megbízások teljesítéséért járó tapasztalati pontokat felhasználva javíthatsz, akár egy szerepjátékban.

A kép kattintásra megnő



Rendeld elő nálunk a Dead Island PC változatát angol nyelven magyar kézikönyvvel 7.990 forintért, Xbox 360 változatát angol nyelven 12.990 forintért, vagy PlayStation 3 változatát angol nyelven 12.990 forintért, és a következő exkluzív ajándékot kapod mellé:
Bloodbath Arena DLC (kereskedelmi értéke 10 dollár)
- négy, halálos veszélyekkel teli aréna
- végtelen hullámokban támadó zombik
- szerezz XP-t és tárgyakat, amelyeket átvihetsz a kampányba
- ranglista, amelyen versenyezhetsz barátaiddal
- egy rettenetes új fegyver: brainwave bomb (agyhullám bomba)



Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami rendelésenként 990 Ft Magyarország területén belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)