Hirdetés

Dead Island - Köszöni, jól van

|

A Techland játékáról nem sokat hallottunk az utóbbi időben, de szerencsére a Dead Island nem került a kukába.

Hirdetés

Mivel már régóta nem hallottunk róla semmit, íme egy kis emlékeztető. A Dead Island egy FPS nézetben játszódó túlélő horror lesz, ha egyszer elkészül. Egy házaspár repülőgépe, miközben hőseinket az napfényes tengerpart felé szállítja, egy zombikkal fertőzött szigetre zuhan. Ezek után a vakáció nem pont úgy alakul, ahogyan azt eltervezték szerencsétlen főszereplőink.

Mivel egyik túlélő sem kommandós civilben, valamint a szigeten elég ritka dolognak számít a fegyver, így elsősorban az eszünkkel győzzük majd le a dögöket. Itt most nem arra kell gondolni, hogy hősies sakkjátszmában futamítjuk meg a kevésbé értelmes zombikat, hanem sokkal inkább a manapság divatos fizikát használjuk céljaink elérése érdekében. A Techland szerint az über realisztikus közelharc során végig a torkunkban dobog a szívünk. Még minidg jobb, mintha a szemben álló zombi kezében dobogna. A lényeg, hogy a fejlesztés folyik gőzerővel, csak a srácok eddig minden erejükkel a Call of Juarez: Bound in Blood westernre koncentráltak. Most viszont nekifekszenek a Dead Islandnek is, főleg mert sikerült egy kiadót is találniuk. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)